Germana
Spaniola
Italiana
Franceza
Engleza
Romana

Prezentare

S.C.A. "Lovin si Asociatii" este o prestigioasa casa de avocatura, care s-a remarcat in domeniu prin rezultatele excelente pe care le-a obtinut in proiectele in care s-a implicat.

Filozofia dupa care isi ghideaza intreaga activitate se bazeaza pe urmatoarele valori fundamentale: lucru in echipa, coordonare, seriozitate, devotament, initiativa, dinamism, actiune prompta, cunostinte temeinice, sustinute de un volum mare de munca, abilitati de negociere si comunicare.

Societatea s-a adaptat cu usurinta situatiilor dificile si complexe cu care s-a confruntat, in special datorita colectivului de avocati tineri, care s-au afirmat prin standarde ridicate de morala, loialitate, dorinta constanta de autodepasire, mod de gandire flexibil, bazat pe strategie si studiu amanuntit, preocupare constanta pentru nou, informatie si cercetare, munca sustinuta, creativitate, eficienta, inovatii personale de exceptie, foarte buna capacitate de relationare interumana, respect colegial.

Societatea noastra si-a onorat de fiecare data obligatiile contractuale intr-un mod ireprosabil si profesionist, prioritatea noastra fiind reprezentata tocmai de satisfacerea in conditii optime a interesului clientilor nostri.
Serviciile pe care le ofera sunt de cea mai buna calitate, performanta fiind cuvantul de ordine in tot ceea ce S.C.A. "Lovin si Asociatii" intreprinde.Numar vizitatori = 171650